Select Page

Mangler du nye øjne og en frisk hånd på Jeres Magasin layout? Så har jeg tid i min kalender.

Har du planer om at udgive et Magasin, Katalog Event program, kursus katalog eller lign. Så kan jeg hjælpe. Jeg masser af erfainger med at lave magasiner og medlemsblade, få dem trykt og leveret. Ja jeg må nolk erkende at det er noget jeg nyder at lave … og det kan ses på resultatet.

Do you need new eyes and a fresh hand on your magazine layout?
Then I can find a time slot for you in my calendar.

Do you plan to publish a magazine, Catalogue Event program, course catalogue, etc. Then I can help. I have lots of experience with making magazines and member magazines, getting it on print and delivered. Yes I must admit that this is something I really enjoy doing… And it can be seen on the result.

Skriv / ring gerne – Call me / write me KLIK HER / Click Here

Del gerne i dit netværk.

Bedste hilsner

Katrine