Select Page

I Hornbæk har jeg (gennem seks generationer) hjemme. Det er her mit hjerte brænder for at gøre en stor forskel. Den mulighed fik jeg i 2016 ved at tilføre nogle af mine kompetencer i projekt teamet bag Uge31. et tilbagevendende event siden 2013.

Samarbejde med kompetente og engagerede folk, der lander en hel uge med masser af Gratis Sport, Sundhed og Velvære for dem der har tid og lyst.

2016 blev der arbejdet med en ny hjemmeside, tilhørende webmail, mailchimp-opsætning, Facebook begivenheder, Facebook opslag og annonceringer i kampagner, Instagram, en smule med YouTube og et 8-siders printet program med over 100 aktiviteter.

Opgaven har givet erfaringer og god føling med hvor meget arbejde der ligger i en hel uges arrangementer der fortjener at være flot tilgængelige Online, for at lykkes i den fysiske verden.

Klik på billedet og tag på rundtur i UGE31 Hornbæk, som startede som en god idé i 2013 og som nu har forankret sig som en glædelig tilbagevendende begivenhed, for både lokale og gæster i og omkring Hornbæk, og Helsingør kommune.

Foto: By Lille My, Hornbæk DK.

 

Team Project: Residual Sports and Health Event in local area, more than 90 activities in the same week 31 every year. Despite Covid the event has been active with 30+ events.

Planning, coordinating, Branding Strategy and simple Structure, to easily be repeated for all providers and team members in the future. Since 2013 – Enjoy.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.